René van der Gijp op vakantie: "Zoek je kwal Genee?"

René van der Gijp op vakantie: "Zoek je kwal Genee?"

<em>René van der Gijp</em> op vakantie: &quot;Zoek je kwal Genee?&quot; Hélène Hendriks trapt 2024 af met De Oranjewinter. Ook in deze winterse variant van haar succesvolle talkshow De Oranjezomer ontvangt ze wisselende gasten waarmee ze het actuele nieuws bespreekt. ZonvakantieRené van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee zijn er even tussenuit. Vandaag Inside deelt op Instagram vakantiebeelden van Van der Gijp. Hij heeft zijn hoofd in het zeewater, kijkers op social media schrijven erbij: "Gijp zoekt Genee of zou het een andere kwal zijn die hij zoekt." Bekijk de video hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside) Het nieuwe seizoen van De Oranjewinter is vanaf maandag 1 januari elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Job Knoester ziek van nieuws over Khalid Kasem: 'Hartstikke fout' (video) Bekijk deze video » Catherine Keyl over kritiek Johan Derksen op cosmetische ingrepen: 'Heeft hij zelf nodig' (video) Bekijk deze video »
Monday 8 January om 12:32

Hélène Hendriks trapt 2024 af met De Oranjewinter. Ook in deze winterse variant van haar succesvolle talkshow De Oranjezomer ontvangt ze wisselende gasten waarmee ze het actuele nieuws bespreekt.

Zonvakantie
René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee zijn er even tussenuit. Vandaag Inside deelt op Instagram vakantiebeelden van Van der Gijp. Hij heeft zijn hoofd in het zeewater, kijkers op social media schrijven erbij: "Gijp zoekt Genee of zou het een andere kwal zijn die hij zoekt." Bekijk de video hieronder:

Het nieuwe seizoen van De Oranjewinter is vanaf maandag 1 januari elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's