Ex Roy Donders reageert op boek Gewoon Royke: "Het zal wel allemaal over zichzelf gaan"

Ex Roy Donders reageert op boek Gewoon Royke: "Het zal wel allemaal over zichzelf gaan"

Ex <em>Roy Donders</em> reageert op boek <em>Gewoon Royke</em>: &quot;Het zal wel allemaal over zichzelf gaan&quot; Binnenkort verschijnt de biografie van Roy Donders en het boek gaat Gewoon Royke heten. Zijn ex Marvin reageert op dit nieuws en laat weten wat hij denkt te verwachten van het boek. Bekijk de Shownieuws video hierboven. FaillissementRoy Donders vertelt in zijn biografie over zijn leven in en buiten de spotlights. Hij neemt ons mee langs zijn hoogte- en dieptepunten. Zo wordt in het boek stilgestaan bij zijn realityserie Roy Donders: Stylist van het Zuiden, het faillissement van zijn kledingwinkel, zijn werk als volkszanger en "de schaduwkanten van roem. HetroShownieuws heeft de ex van Roy, Marvin, gevraagd om een reactie: "In onze relatie heb ik mij altijd geërgerd dat het bij Roy over 'ik' ging, dus hij zal in het boek ook wel veel over zichzelf schrijven. Er zal vast veel ik in het boek staan. Hij speelt nu overal de hetero dus hij zal zijn gay-periode wel zo veel mogelijk buiten beschouwing laten." Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Kritiek op Roy Donders vanwege illegale praktijken: "Hij zet zelf injecties en is geen arts" Bekijk deze video » Roy Donders maakte zichzelf arts? Kliniek aan huis moet dicht? Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 9 januari om 09:31

Binnenkort verschijnt de biografie van Roy Donders en het boek gaat Gewoon Royke heten. Zijn ex Marvin reageert op dit nieuws en laat weten wat hij denkt te verwachten van het boek. Bekijk de Shownieuws video hierboven.

Faillissement
Roy Donders vertelt in zijn biografie over zijn leven in en buiten de spotlights. Hij neemt ons mee langs zijn hoogte- en dieptepunten. Zo wordt in het boek stilgestaan bij zijn realityserie Roy Donders: Stylist van het Zuiden, het faillissement van zijn kledingwinkel, zijn werk als volkszanger en "de schaduwkanten van roem.

Hetro
Shownieuws heeft de ex van Roy, Marvin, gevraagd om een reactie: "In onze relatie heb ik mij altijd geërgerd dat het bij Roy over 'ik' ging, dus hij zal in het boek ook wel veel over zichzelf schrijven. Er zal vast veel ik in het boek staan. Hij speelt nu overal de hetero dus hij zal zijn gay-periode wel zo veel mogelijk buiten beschouwing laten."

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's