Eva uit Over mijn lijk: 'Ik had bult in mijn nek en toen bleek dat ik longkanker had'

Eva uit Over mijn lijk: 'Ik had bult in mijn nek en toen bleek dat ik longkanker had'

Tuesday 9 January om 11:18

De 23-jarige Eva, die ongeeslijke longkanker heeft, wordt dit seizoen gevolgd in Over mijn lijk. Hoe kwam ze erachter dat er iets mis was? 'Ik had een bult in mijn nek. Die was er opeens, van de ene op de andere dag en toen dacht ik... dat is niet perse heel goed maar ik maakte me niet direct zorgen', vertelde ze maandagavond bij RENZE.

'Binnen twee weken diagnose'
Ze ging naar de huisarts en kwam vervolgens al snel in de ziekenhuismolen terecht: 'En binnen twee weken had ik mijn diagnose, longkanker. En een week daarna kreeg ik pas te horen dat het ongeneeslijk was.'

Bekijk het fragment van RENZE hieronder

Eva uit <em>Over mijn lijk</em>: 'Ik had bult in mijn nek en toen bleek dat ik longkanker had' De 23-jarige Eva, die ongeeslijke longkanker heeft, wordt dit seizoen gevolgd in Over mijn lijk. Hoe kwam ze erachter dat er iets mis was? 'Ik had een bult in mijn nek. Die was er opeens, van de ene op de andere dag en toen dacht ik... dat is niet perse heel goed maar ik maakte me niet direct zorgen', vertelde ze maandagavond bij RENZE. 'Binnen twee weken diagnose'Ze ging naar de huisarts en kwam vervolgens al snel in de ziekenhuismolen terecht: 'En binnen twee weken had ik mijn diagnose, longkanker. En een week daarna kreeg ik pas te horen dat het ongeneeslijk was.' Bekijk het fragment van RENZE hieronder Het nieuwe seizoen van Over mijn lijk is vanaf dinsdag 9 januari wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen Over mijn lijk start 9 januari: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Nieuw seizoen Over Mijn Lijk, Tim Hofman blikt vooruit op nieuwe emotionele verhalen Bekijk deze video » Jegor uit Over mijn lijk: 'Het gaat nu goed maar wel mindere uitslag gehad' (RENZE) Bekijk deze video »
TV :
Eva uit Over mijn lijk: 'Ik had bult in mijn nek en toen bleek dat ik longkanker had'

Het nieuwe seizoen van Over mijn lijk is vanaf dinsdag 9 januari wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's