Jegor uit Over mijn lijk: 'Het gaat nu goed maar wel mindere uitslag gehad' (RENZE)

Jegor uit Over mijn lijk: 'Het gaat nu goed maar wel mindere uitslag gehad' (RENZE)

Tuesday 9 January om 10:55

In het nieuwe seizoen van Over mijn lijk, dat dinsdagavond van start gaat, maken we onder andere kennis met Jegor, die een hersentumor heeft. Momenteel gaat het naar omstandigheden redelijk met hem, vertelde hij bij RENZE: 'Met mij gaat het nu goed. Ik heb een iets mindere uitslag gehad de laatste keer dus er is nu objectieve groei, dus dat is wat minder. Maar ik voel me fantastisch.'

Bekijk het fragment van RENZE hieronder

Jegor uit <em>Over mijn lijk</em>: 'Het gaat nu goed maar wel mindere uitslag gehad' (RENZE) In het nieuwe seizoen van Over mijn lijk, dat dinsdagavond van start gaat, maken we onder andere kennis met Jegor, die een hersentumor heeft. Momenteel gaat het naar omstandigheden redelijk met hem, vertelde hij bij RENZE: 'Met mij gaat het nu goed. Ik heb een iets mindere uitslag gehad de laatste keer dus er is nu objectieve groei, dus dat is wat minder. Maar ik voel me fantastisch.' Bekijk het fragment van RENZE hieronder Het nieuwe seizoen van Over mijn lijk is vanaf dinsdag 9 januari wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen Over mijn lijk start 9 januari: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Jegor (31) over hersentumor in Over mijn lijk: ‘Kon het niet accepteren in het begin’ Bekijk deze video » Eva uit Over mijn lijk: 'Ik had bult in mijn nek en toen bleek dat ik longkanker had' Bekijk deze video »
TV :
Jegor uit Over mijn lijk: 'Het gaat nu goed maar wel mindere uitslag gehad' (RENZE)

Het nieuwe seizoen van Over mijn lijk is vanaf dinsdag 9 januari wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's