Nieuw seizoen Over mijn lijk is vanaf dinsdag 9 januari te zien op NPO 1

Nieuw seizoen Over mijn lijk is vanaf dinsdag 9 januari te zien op NPO 1
Ongeneeslijke zieke jongeren halen alles uit het leven

Kijktip :

In een nieuw seizoen van Over mijn lijk volgt Tim Hofman wederom jongeren die ongeneeslijk ziek zijn. Je kunt vanaf 9 januari zien hoe deze jonge mensen ondanks de naderende dood alles uit het leven willen halen.

Over mijn lijk gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Dromen
Dit tiende seizoen van Over mijn lijk volgt de levens van vijf jongeren in de laatste fase van hun leven: Zoë, Jeffrey, Jegor, Eva en Maaike. Ze laten zien hoe ze omgaan met het feit dat hun leven niet lang meer duurt. Wat doet dit met ze en met hun omgeving? Wat zijn hun dromen en hoe halen ze, ondanks hun ziekte, alles uit het leven?

Vijf jongeren
Jeffrey (35) heeft uitgezaaide darmkanker, maar is desondanks een fanatieke coach van VV Asperen. Zoë (27) heeft uitgezaaide botkanker en gelooft in leven na de dood. Ze gaat in gesprek met een medium die voorspelt hoe haar volgende leven eruit zal zien. Jegor (31) is bang dat zijn hersentumor groeit na een epileptische aanval. In het ziekenhuis krijgt hij de uitslag van een belangrijke MRI-scan. Eva (23) heeft longkanker, maar is vastberaden haar studie af te maken. Met haar familie en vrienden viert ze dat ze een jaar na de diagnose nog leeft, tegen de verwachting van de artsen in. Maaike (32) kreeg de diagnose melanoomkanker stadium-4. Ze gaat niet bij de pakken neer zitten, ze focust zich op de leuke dingen die ze nog kan doen. Ze zoekt veel afleiding in haar werk, waterpolo en haar gezin; bestaande uit haar man Hendrik en tweeling Mare en Nils.

Het nieuwe seizoen van Over mijn lijk is vanaf dinsdag 9 januari wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's