Appie in Lang Leve de Liefde: 'Wanneer wordt het te klef?'

Appie in Lang Leve de Liefde: 'Wanneer wordt het te klef?'

Dinsdag 9 januari om 12:15

Appie vraagt haar date wanneer hij zijn partner te klef vindt maar die blijkt juist wel van 'een beetje scharrelen' te houden. Willem: 'Dat vind ik wel lekker. En als je het doet moet je het wel goed doen.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Appie in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Wanneer wordt het te klef?' Appie vraagt haar date wanneer hij zijn partner te klef vindt maar die blijkt juist wel van 'een beetje scharrelen' te houden. Willem: 'Dat vind ik wel lekker. En als je het doet moet je het wel goed doen.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Emotionele Jory in Lang Leve de Liefde: "Wat is dan liefde?" Bekijk deze video » Edith perplex in Winter Vol Liefde: 'Een vrouw is een hulp voor de man!?' Bekijk deze video » Benjamin uit Winter Vol Liefde schrikt van nieuwe look: 'Kan mezelf niet aankijken' (video) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's