De Bondgenoten-Daniëlle kan niet tegen schijnheillig gedoe: "Niemand lacht elkaar uit"

De Bondgenoten-Daniëlle kan niet tegen schijnheillig gedoe: "Niemand lacht elkaar uit"

<em>De Bondgenoten</em>-Daniëlle kan niet tegen schijnheillig gedoe: &quot;Niemand lacht elkaar uit&quot; Nieuwkomer Daniëlle laat weten waar haar grens ligt. In De Bondgenoten vertelt ze dat niemand haar mag uit lachen: "Niemand lacht elkaar hier uit. Ik hou niet van schijnheilig gedoe." Na haar zegje loopt ze de kamer uit. Bekijk de beelden hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Zien: dit is de eerste winnaar van De Bondgenoten (video) Bekijk deze video » De Bondgenoten gemist? Olivier woedend op van tafel weggelopen Vincent Bekijk deze video »
Dinsdag 9 januari om 12:17

Nieuwkomer Daniëlle laat weten waar haar grens ligt. In De Bondgenoten vertelt ze dat niemand haar mag uit lachen: "Niemand lacht elkaar hier uit. Ik hou niet van schijnheilig gedoe." Na haar zegje loopt ze de kamer uit. Bekijk de beelden hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's