Zien: dit is de eerste winnaar van De Bondgenoten (video)

Zien: dit is de eerste winnaar van De Bondgenoten (video)

Zaterdag 9 december 2023 om 10:46

Zien: dit is de eerste winnaar van <em>De Bondgenoten</em> (video) Na wekenlang fysieke en mentale opdrachten, ruzies, vriendschappen én liefde zit de eerste maand erop. Dat betekent ook dat de eerste 100.000 euro is gewonnen. Shownieuws-verslaggever Lieuwkje wacht de eerste winnaar op en spreekt met Jasmijn, die de villa vrijwillig heeft verlaten. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Emotionele beelden: vriendin Carlo Heuvelman breekt tijdens hoger beroep Mallorca-zaak Bekijk deze video » Huwelijkscrisis voor Wendy van Dijk en Erland Galjaard: eenzame kerst in het vooruitzicht? Bekijk deze video » Zien: dit nummer staat op één in de Top 2000 2023 (video) Bekijk deze video »
TV :

Na wekenlang fysieke en mentale opdrachten, ruzies, vriendschappen én liefde zit de eerste maand erop. Dat betekent ook dat de eerste 100.000 euro is gewonnen. Shownieuws-verslaggever Lieuwkje wacht de eerste winnaar op en spreekt met Jasmijn, die de villa vrijwillig heeft verlaten.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's