X gaat los op Akwasi in De Slimste Mens: lees de haatberichten van kijkers

X gaat los op Akwasi in De Slimste Mens: lees de haatberichten van kijkers

X gaat los op <em>Akwasi</em> in <em>De Slimste Mens</em>: lees de haatberichten van kijkers ZIEN: Akwasi reageert op haatberichten na aanleiding van De Slimste Mens-deelname Akwasi is dit seizoen deelnemer in De Slimste Mens en tijdens elke aflevering was hij trending op X. De mensen thuis vinden dat Akwasi geen podium mag krijgen in zo'n programma als De Slimste Mens. Hij wordt voor haatzaaier uitgemaakt. Lees verschillende X-berichten over Akwasi in De Slimste Mens hieronder. Lees verder onder de berichten. Waarom zit die racist en opruier Akwasi bij #deslimstemens????— Wilbert Braeksel (@WilbertBraaksel) January 4, 2024 Ik ben geen fan van #Akwasi maar om op #X te lezen hoe die man wordt afgezeken laat weer zien hoe #racisme nog leeft in Nederland. #deslimstemens pic.twitter.com/A9hVHolUVw— Barend Cameraad (@BCameraad) January 5, 2024 Vanavond in @DeslimstemensNL racist #Akwasi “ Minstens zo bekend als die verhalen is zijn strijd tegen discriminatie en racisme en vóór gelijkheid en diversiteit.” Zoals Zwarte Pieten op hun bek trappen. Wat komt deze geweldige smerige racist doen?— Rosario (@jjhhhjjnbgghjn1) January 4, 2024 Tot ziens. Misschien kunnen jullie met deze berichten van #Akwasi nog een keer een speciale uitzending maken met hem. pic.twitter.com/gXGCN93nFi— W (@wakkertalk) January 8, 2024 Dit dus; AD:”KRO-NCRV stopt per direct met X: ‘Weerzinwekkende bagger werd extra duidelijk met Akwasi afgelopen week’. - Ja echt. Je geeft als omroep de grootste racist een podium en lokt daarmee bewust reacties uit en daarna gaan janken over de bagger. Media = Virus.— Wim Houkamp (@Houkie2806) January 8, 2024 Ik vind #Akwasi een minderwaardig mens en een van de grootste haatzaaiers van dit land.Maar niet omdat hij zwart is, maar om alles wat hij gezegd en gedaan heeft.Mensen beoordelen op de kleur van hun huid, is racisme, en racisme is meer iets voor haatzaaiers.Zoals Akwasi.— Cuyahoga (@HenkvanVlietos) January 8, 2024 Akwasi is trending omdat zo'n smeerlap geen podium moet krijgen . pic.twitter.com/PaFFo4DRuB— Natascha (@nnataschadegra1) January 5, 2024 Haatzaaiende berichtenKRO-NCRV vindt de haat op X niet kunnen en besluit te stoppen met X. Akwasi gaat zelf ook stoppen met het gebruik van socialmediaplatform X. Dat heeft de rapper en Omroep Zwart-oprichter vandaag in een bericht op X laten weten. Bekijk hieronder een fragment van Akwasi bij De Slimste Mens. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) De slimste mens is iedere werkdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De slimste mens: Akwasi maakte Bijlmerramp als kind van dichtbij mee maar is 'ok' Bekijk deze video » Maarten van Rossem op TikTok? 'Ik bepaal mijn eigen tempo' (De Slimste Mens) Bekijk deze video »

ZIEN: Akwasi reageert op haatberichten na aanleiding van De Slimste Mens-deelname

Akwasi is dit seizoen deelnemer in De Slimste Mens en tijdens elke aflevering was hij trending op X. De mensen thuis vinden dat Akwasi geen podium mag krijgen in zo'n programma als De Slimste Mens. Hij wordt voor haatzaaier uitgemaakt. Lees verschillende X-berichten over Akwasi in De Slimste Mens hieronder.

Lees verder onder de berichten.

Haatzaaiende berichten
KRO-NCRV vindt de haat op X niet kunnen en besluit te stoppen met X. Akwasi gaat zelf ook stoppen met het gebruik van socialmediaplatform X. Dat heeft de rapper en Omroep Zwart-oprichter vandaag in een bericht op X laten weten.

Bekijk hieronder een fragment van Akwasi bij De Slimste Mens.

De slimste mens is iedere werkdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's