ZIEN: Akwasi reageert op haatberichten na aanleiding van De Slimste Mens-deelname

ZIEN: Akwasi reageert op haatberichten na aanleiding van De Slimste Mens-deelname

ZIEN: <em>Akwasi</em> reageert op <em>haatberichten</em> na aanleiding van <em>De Slimste Mens</em>-deelname Akwasi deelde eerder deze week een post waarin hij reageert op alle haatberichten die hij krijgt vanwege zijn deelname aan De Slimste Mens. De haat ging zo ver dat KRO-NCRV besloot X te verwijderen. Vanaf vandaag is de rapper ook niet meer van de partij op het social media platform X. Bekijk de Instagrampost van Akwasi met zijn reactie op alle haat hieronder. "Hardnekkig gezwel dat racisme heet""Zo werd ik vanochtend wakker. Blijkbaar heb ik een allergische reactie op al die haatcomments. Een ontsteking als deze moet je behandelen met zorg en aandacht. Dat komt wel goed. (alle tips zijn welkom ?) Echter is de andere ontsteking of erger nog, het hardnekkige gezwel dat racisme heet in Nederland vele malen erger. Dat valt niet eventjes te verwijderen met een swipe of schoon te maken met een doekje. Die moet je juist kenbaar maken", aldus Akwasi. Lees het hele bericht hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Akwasi Ø. Ansah ?? (@akwasion) Zie hieronder een fragment van Akwasi in De Slimste Mens: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) De slimste mens is iedere werkdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De slimste mens: Akwasi maakte Bijlmerramp als kind van dichtbij mee maar is 'ok' Bekijk deze video » X gaat los op Akwasi in De Slimste Mens: lees de haatberichten van kijkers Bekijk deze video »

Akwasi deelde eerder deze week een post waarin hij reageert op alle haatberichten die hij krijgt vanwege zijn deelname aan De Slimste Mens. De haat ging zo ver dat KRO-NCRV besloot X te verwijderen. Vanaf vandaag is de rapper ook niet meer van de partij op het social media platform X. Bekijk de Instagrampost van Akwasi met zijn reactie op alle haat hieronder.

"Hardnekkig gezwel dat racisme heet"
"Zo werd ik vanochtend wakker. Blijkbaar heb ik een allergische reactie op al die haatcomments. Een ontsteking als deze moet je behandelen met zorg en aandacht. Dat komt wel goed. (alle tips zijn welkom ?) Echter is de andere ontsteking of erger nog, het hardnekkige gezwel dat racisme heet in Nederland vele malen erger. Dat valt niet eventjes te verwijderen met een swipe of schoon te maken met een doekje. Die moet je juist kenbaar maken", aldus Akwasi. Lees het hele bericht hieronder.

Zie hieronder een fragment van Akwasi in De Slimste Mens:

De slimste mens is iedere werkdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's