Frans Bauer verklapt zijn gehaktballen recept: bekijk de instructievideo

Frans Bauer verklapt zijn gehaktballen recept: bekijk de instructievideo

<em>Frans Bauer</em> verklapt zijn <em>gehaktballen</em> recept: bekijk de instructievideo Het is vandaag gehaktbaldag bij Frans Bauer. Op zijn Instagrampagina deelt hij zijn gehaktballen recept. Allereerst trekt de zanger handschoentjes aan en daarna doet hij de gehakt in de kom. Zie de hele uitleg over de 'Bauerbal' hieronder. Oude doos"Vandaag op het menu: de enige echte Bauer bal volgens het Bauer recept! Deze is uit de oude doos maar ik maak hem nog steeds zo!! Hebben jullie hem weleens geprobeerd?", schrijft Frans onder de onderstaande video. Bekijk hieronder de instructievideo met Frans over zijn gehaktballen recept. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer)
Dinsdag 9 januari om 15:46

Het is vandaag gehaktbaldag bij Frans Bauer. Op zijn Instagrampagina deelt hij zijn gehaktballen recept. Allereerst trekt de zanger handschoentjes aan en daarna doet hij de gehakt in de kom. Zie de hele uitleg over de 'Bauerbal' hieronder.

Oude doos
"Vandaag op het menu: de enige echte Bauer bal volgens het Bauer recept! Deze is uit de oude doos maar ik maak hem nog steeds zo!! Hebben jullie hem weleens geprobeerd?", schrijft Frans onder de onderstaande video.

Bekijk hieronder de instructievideo met Frans over zijn gehaktballen recept.

Actuele video's

Meer actuele video's