Pieter van Vollenhoven viert mijlpaal met bijzondere foto: '57 jaar getrouwd!'

Pieter van Vollenhoven viert mijlpaal met bijzondere foto: '57 jaar getrouwd!'

Woensdag 10 januari om 12:39

Vandaag exact 57 jaar geleden gaf Pieter van Vollenhoven in Den Haag zijn jawoord aan prinses Margriet. Dat is uiteraard een mijlpaal om even bij stil te staan: 'Ja....niet te geloven....vandaag 57 jaar geleden getrouwd!!!', schrijft hij op X.

'Geen onvertogen woord op X'
Van Vollenhoven wordt vervolgens overladen met felicitaties waarna hij schrijft: 'Heel veel dank voor al uw hartelijke gelukwensen en tot op heden "zelfs op X" geen onvertogen woord!' Daarmee refereert hij aan de storm van kritiek op alle negatieve reacties op het sociale medium, iets waar het tv-programma Over mijn lijk overigens ook geen last van heeft.

De trouwfoto van Pieter van Vollenhoven en prinses Margriet zie je hieronder

Pieter van Vollenhoven viert mijlpaal met bijzondere foto: '57 jaar getrouwd!' Vandaag exact 57 jaar geleden gaf Pieter van Vollenhoven in Den Haag zijn jawoord aan prinses Margriet. Dat is uiteraard een mijlpaal om even bij stil te staan: 'Ja....niet te geloven....vandaag 57 jaar geleden getrouwd!!!', schrijft hij op X. 'Geen onvertogen woord op X'Van Vollenhoven wordt vervolgens overladen met felicitaties waarna hij schrijft: 'Heel veel dank voor al uw hartelijke gelukwensen en tot op heden "zelfs op X" geen onvertogen woord!' Daarmee refereert hij aan de storm van kritiek op alle negatieve reacties op het sociale medium, iets waar het tv-programma Over mijn lijk overigens ook geen last van heeft. De trouwfoto van Pieter van Vollenhoven en prinses Margriet zie je hieronder Bekijk ook Enorme sneeuwstorm op komst? 'Als dit uitkomt, ligt Nederland volledig plat' Bekijk deze video » Jack van Gelder wil niet dat Hugo de Jonge burgemeester van Rotterdam wordt: 'Die man kan niets!' Bekijk deze video » Saul overdondert Amy Rose en Rafaëlla: 'In mijn hotelbed is slechts plaats voor één vrouw' (Winter Vol Liefde) Bekijk deze video »
Show :
Pieter van Vollenhoven viert mijlpaal met bijzondere foto: '57 jaar getrouwd!'

Actuele video's

Meer actuele video's