Gerard Joling duidelijk over vervolg Geer & Goor: ‘Het is van baan’ (De Oranjewinter)

Gerard Joling duidelijk over vervolg Geer & Goor: ‘Het is van baan’ (De Oranjewinter)

Thursday 11 January om 10:11

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 10 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.

Gerard Joling heeft er meer dan genoeg van dat hij elke keer wordt gevraagd naar een vervolg op de populaire realityserie Geer & Goor. Daarom geeft de zanger duidelijkheid in De Oranjewinter.

Lees verder onder de video.

Gerard Joling duidelijk over vervolg <em>Geer &amp; Goor</em>: ‘Het is van baan’ (<em>De Oranjewinter</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 10 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv. Gerard Joling heeft er meer dan genoeg van dat hij elke keer wordt gevraagd naar een vervolg op de populaire realityserie Geer & Goor. Daarom geeft de zanger duidelijkheid in De Oranjewinter. Lees verder onder de video. Joling heeft geen tijdJoling noemt op welke tv-programma’s hij allemaal gaat maken en daarbij treedt hij ook nog eens 120 keer per jaar op. “Ik zou niet weten waar ik de tijd vandaan moet halen”, zegt Gerard, die overigens al lange tijd ruzie heeft met Gordon. “Het is van de baan.” Bekijk de video van De Oranjewinter hierboven. De Oranjewinter is elke werkdag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Gordon twijfelt of humor Geer & Goor nog kan: 'Dit tegen een dikke vrouw zeggen...' (Casa di Beau) Bekijk deze video » Veel kritiek op Gordons zelfmoordverhaal: "Ik geloof geen woord" Bekijk deze video » ZIEN: Gerard Joling heeft 'geen zin in' Geer & Goor Bekijk deze video »
Talkshow :

Joling heeft geen tijd
Joling noemt op welke tv-programma’s hij allemaal gaat maken en daarbij treedt hij ook nog eens 120 keer per jaar op. “Ik zou niet weten waar ik de tijd vandaan moet halen”, zegt Gerard, die overigens al lange tijd ruzie heeft met Gordon. “Het is van de baan.”

Bekijk de video van De Oranjewinter hierboven.

De Oranjewinter is elke werkdag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's