Jack van Gelder in De Oranjewinter na wereldwijde schorsing Overmars: "FIFA heeft boter op hoofd"

Jack van Gelder in De Oranjewinter na wereldwijde schorsing Overmars: "FIFA heeft boter op hoofd"

Thursday 11 January om 08:37

Jack van Gelder reageert in De Oranjewinter op de beslissing van de FIFA dat ze Marc Overmars' schorsing wereldwijd doortrekken vanwege de dickpic-affaire. Daardoor zal Overmars een jaar lang niet kunnen werken met daarna nog een jaar voorwaardelijk. Van Gelder vindt dit schandalig. "Omdat de FIFA zoveel boter op hun hoofd heeft", aldus de presentator.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 10 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.

<em>Jack van Gelder</em> in <em>De Oranjewinter</em> na wereldwijde schorsing <em>Overmars</em>: &quot;FIFA heeft boter op hoofd&quot; Jack van Gelder reageert in De Oranjewinter op de beslissing van de FIFA dat ze Marc Overmars' schorsing wereldwijd doortrekken vanwege de dickpic-affaire. Daardoor zal Overmars een jaar lang niet kunnen werken met daarna nog een jaar voorwaardelijk. Van Gelder vindt dit schandalig. "Omdat de FIFA zoveel boter op hun hoofd heeft", aldus de presentator. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 10 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook De Oranjewinter: 'Gordon is zielige man die hele leven al zoekt naar geluk' Bekijk deze video »
Talkshow :


Actuele video's

Meer actuele video's