Johan Derksen in Vandaag Inside: 'Marc Overmars stuurde eerste dickpic naar directrice' (video)

Johan Derksen in Vandaag Inside: 'Marc Overmars stuurde eerste dickpic naar directrice' (video)

Saturday 23 December 2023 om 14:03

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 22 december. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>Vandaag Inside</em>: 'Marc Overmars stuurde eerste dickpic naar directrice' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 22 december. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen onthulde vrijdag in Vandaag Inside dat Marc Overmars zijn allereerste dickpic stuurde naar Tanja Dik, de CEO van de Johan Cruijff ArenA. Het is een opvallend detail in de Overmars-zaak die niet eerder aan het licht kwam. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Johan Derksen onthulde vrijdag in Vandaag Inside dat Marc Overmars zijn allereerste dickpic stuurde naar Tanja Dik, de CEO van de Johan Cruijff ArenA. Het is een opvallend detail in de Overmars-zaak die niet eerder aan het licht kwam.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's