Joshua over Winter Vol Liefde-avontuur: 'Zag harde woorden Benjamin pas op tv' (video)

Joshua over Winter Vol Liefde-avontuur: 'Zag harde woorden Benjamin pas op tv' (video)

Woensdag 10 januari om 21:19

Dit zijn de kandidaten van Winter Vol Liefde 2023

De grootste spraakmaker van Winter Vol Liefde is ongetwijfeld Joshua. In Shownieuws blikte hij terug op zijn deelname.

Joshua over <em>Winter Vol Liefde</em>-avontuur: 'Zag harde woorden Benjamin pas op tv' (video) Dit zijn de kandidaten van Winter Vol Liefde 2023 De grootste spraakmaker van Winter Vol Liefde is ongetwijfeld Joshua. In Shownieuws blikte hij terug op zijn deelname. VerliefdJoshua vertelde openhartig over zijn deelname aan het datingprogramma en de liefde die hij voelde voor Benjamin. Helaas bleek die liefde niet wederzijds en zag Joshua tijdens het terugkijken ook dingen die hij niet eerder had gehoord. 'Het zijn toch wel harde woorden, (...) maar ik vond dat niet zo fijn en netjes.' Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Ronnie Flex adviseert Joshua uit Winter Vol Liefde: 'Speel het cool, doe het wat rustiger aan' Bekijk deze video » Benjamin dumpt 'manipulatieve' Joshua in Winter Vol Liefde: 'Dit is geen fijne eigenschap van jou' Bekijk deze video » Guido biecht Marja op: 'Dit heb ik nog niet meegemaakt met iemand anders' (Winter Vol Liefde) Bekijk deze video » Winter Vol Liefde: stuurloze Guido moet keuze maken tussen Marja en Esmeralda Bekijk deze video »
TV :

Verliefd
Joshua vertelde openhartig over zijn deelname aan het datingprogramma en de liefde die hij voelde voor Benjamin. Helaas bleek die liefde niet wederzijds en zag Joshua tijdens het terugkijken ook dingen die hij niet eerder had gehoord. 'Het zijn toch wel harde woorden, (...) maar ik vond dat niet zo fijn en netjes.'

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's