Eerste beelden nieuwe aflevering Wie is de mol?: de Molympische Spelen

Eerste beelden nieuwe aflevering Wie is de mol?: de Molympische Spelen

Eerste beelden nieuwe aflevering <em>Wie is de mol?</em>: de Molympische Spelen Nog twee dagen en dan kun je kijken naar een gloednieuwe aflevering van Wie is de mol?. In de eerste beelden is te zien dat er iets bijzonders op de planning staat: de Molympische Spelen. Volgens Anna is het allemaal niet zo ingewikkeld, maar er is uiteraard een Mol aanwezig die de boel in het geheim verstiert en verwarring zaait. Ook is te zien dat de kandidaten van een enorme hoogte moeten springen terwijl ze aan een lijntje hangen… Bekijk de eerste beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de mol? hieronder. Wie is de mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) Bekijk de leader van Wie is de Mol? 2024! Is de Mol nu al ontmaskerd? (spoilers) Bekijk deze video » Zenuwachtige Tooske tijdens WIDM-'ondervraging': "Wat sta je hier nou te verraden!?" Bekijk deze video » Exclusieve beelden van Wie is de Mol?: "We gaan elke dag het geld tellen" Bekijk deze video »
Thursday 11 January om 13:07

Nog twee dagen en dan kun je kijken naar een gloednieuwe aflevering van Wie is de mol?. In de eerste beelden is te zien dat er iets bijzonders op de planning staat: de Molympische Spelen. Volgens Anna is het allemaal niet zo ingewikkeld, maar er is uiteraard een Mol aanwezig die de boel in het geheim verstiert en verwarring zaait. Ook is te zien dat de kandidaten van een enorme hoogte moeten springen terwijl ze aan een lijntje hangen…

Bekijk de eerste beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de mol? hieronder.

Wie is de mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's