De slimste mens: Peter Heerschop plat op de vloer na enorme blunder

De slimste mens: Peter Heerschop plat op de vloer na enorme blunder

<em>De slimste mens</em>: Peter Heerschop plat op de vloer na enorme blunder Peter Heerschop kon in De slimste mens bijna letterlijk door de grond zakken na een enorme blunder. In de spelshow ging een vraag over het programma Even tot hier, maar de cabaretier herkende de studio niet. ‘Dit is je ontslag’En dat is nogal opvallend te noemen. “Ik schrijf ervoor!”, aldus een stevig balende Peter. “Ik mis de jongens!” Presentator Philip Freriks begrijpt het helemaal maar kan het niet laten om toch even een sneer uit te delen. “Dit is dus wel je ontslag.” Bekijk de beelden van De slimste mens hieronder. De slimste mens is iedere werkdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) Maarten van Rossem op TikTok? 'Ik bepaal mijn eigen tempo' (De Slimste Mens) Bekijk deze video » X gaat los op Akwasi in De Slimste Mens: lees de haatberichten van kijkers Bekijk deze video » ZIEN: Akwasi reageert op haatberichten na aanleiding van De Slimste Mens-deelname Bekijk deze video »

Peter Heerschop kon in De slimste mens bijna letterlijk door de grond zakken na een enorme blunder. In de spelshow ging een vraag over het programma Even tot hier, maar de cabaretier herkende de studio niet.

‘Dit is je ontslag’
En dat is nogal opvallend te noemen. “Ik schrijf ervoor!”, aldus een stevig balende Peter. “Ik mis de jongens!” Presentator Philip Freriks begrijpt het helemaal maar kan het niet laten om toch even een sneer uit te delen. “Dit is dus wel je ontslag.”

Bekijk de beelden van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is iedere werkdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's