Nieuw seizoen Big Brother begint maandag: dit zijn de eerste bewoners

Nieuw seizoen Big Brother begint maandag: dit zijn de eerste bewoners

Nieuw seizoen <em>Big Brother</em> begint maandag: dit zijn de eerste bewoners Maandag worden de deuren van het huis van Big Brother weer geopend voor een nieuw seizoen van de realityserie. Dit betekent dat opnieuw ‘gewone’ Nederlanders en Belgen deze woning betreden om 24 uur per dag te worden gevolgd door camera’s. Dat is niet het enige, ze krijgen ook diverse spellen voor hun kiezen en er moet regelmatig iemand uit het huis worden gestemd. En nu zijn de eerste bewoners bekendgemaakt… Bekijk de beelden van de nieuwe bewoners van Big Brother 2024 hieronder. Big Brother is vanaf maandag 15 januari elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe) Dit is de winnaar van Big Brother 2023 Bekijk deze video » Zien: Geraldine Kemper en Tatyana Beloy geven kijkje in nieuw Big Brother-huis (video) Bekijk deze video »
Vrijdag 12 januari om 13:33

Maandag worden de deuren van het huis van Big Brother weer geopend voor een nieuw seizoen van de realityserie. Dit betekent dat opnieuw ‘gewone’ Nederlanders en Belgen deze woning betreden om 24 uur per dag te worden gevolgd door camera’s. Dat is niet het enige, ze krijgen ook diverse spellen voor hun kiezen en er moet regelmatig iemand uit het huis worden gestemd. En nu zijn de eerste bewoners bekendgemaakt…

Bekijk de beelden van de nieuwe bewoners van Big Brother 2024 hieronder.

Big Brother is vanaf maandag 15 januari elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's