Hart van Nederland: jas van vermiste Yoran Krol (16) uit Sleeuwijk aangetroffen (video)

Hart van Nederland: jas van vermiste Yoran Krol (16) uit Sleeuwijk aangetroffen (video)

Zaterdag 13 januari om 13:01

<em>Hart van Nederland</em>: jas van vermiste Yoran Krol (16) uit Sleeuwijk aangetroffen (video) De jas van de vermiste Yoran Krol uit het Noord-Brabantse Sleeuwijk is gevonden. Dat meldt de politie aan Hart van Nederland. VermistDe 16-jarige jongen is sinds de nacht van 24 op 25 december vermist. Vrijdagmiddag kreeg de politie een tip, meldt ze op X. Daarna is zijn jas gevonden in de rivier de Merwede bij Papendrecht. De zoektocht naar de vermiste Yoran Krol is nog altijd in volle gang. Dankzij een tip is gistermiddag zijn jas in de rivier de Merwede bij Papendrecht aangetroffen. Om 10.00 uur start een burgerzoekactie met het @zoekactieurk vanuit #Sleeuwijk. https://t.co/1xqVmKnfxm— Politie Breda eo (@POL_Breda) January 13, 2024 Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: verdachten van inbraak Hempens zwaargewond bij vlucht (video) Bekijk deze video » Update: verwachte 'sneeuwbom' woensdag lijkt vooral Zuid-Nederland te treffen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: gewonden bij ernstig ongeval met meerdere auto's in Den Haag (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De jas van de vermiste Yoran Krol uit het Noord-Brabantse Sleeuwijk is gevonden. Dat meldt de politie aan Hart van Nederland.

Vermist
De 16-jarige jongen is sinds de nacht van 24 op 25 december vermist. Vrijdagmiddag kreeg de politie een tip, meldt ze op X. Daarna is zijn jas gevonden in de rivier de Merwede bij Papendrecht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's