Hart van Nederland: verdachten van inbraak Hempens zwaargewond bij vlucht (video)

Hart van Nederland: verdachten van inbraak Hempens zwaargewond bij vlucht (video)

Zaterdag 13 januari om 09:51

<em>Hart van Nederland</em>: verdachten van inbraak Hempens zwaargewond bij vlucht (video) Twee mensen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaargewond geraakt nadat het voertuig waarin ze zaten van de weg raakte in Leeuwarden. Mogelijk waren de twee inzittenden eerder in de nacht betrokken bij een inbraak in het nabijgelegen Hempens, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: centrum Coevorden afgesloten vanwege grote brand (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland zaterdag grote zoektocht naar vermiste Yoran na oproep familie (video) Bekijk deze video » Update: verwachte 'sneeuwbom' woensdag lijkt vooral Zuid-Nederland te treffen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Twee mensen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaargewond geraakt nadat het voertuig waarin ze zaten van de weg raakte in Leeuwarden. Mogelijk waren de twee inzittenden eerder in de nacht betrokken bij een inbraak in het nabijgelegen Hempens, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's