Beste Kijkers: William Rutten wordt uitgelachen om MC Hammer-broek

Beste Kijkers: William Rutten wordt uitgelachen om MC Hammer-broek

<em>Beste Kijkers</em>: William Rutten wordt uitgelachen om MC Hammer-broek Ruben Nicolai sluit het weekend af met de pijnlijkste en meest hilarische televisiefragmenten van de afgelopen week in Beste Kijkers. De wekelijks wisselende teams moeten zijn uitdagende vragen over de clips zien te beantwoorden. Vanavond zien we een pijnlijk fragment uit Het Perfecte Plaatje voor fotograaf William Rutten. MC HammerIn Het Perfecte Plaatje zien we presentator Tijl Beckand jurylid William Rutten plagen om zijn kledingstijl. Tijl laat de kandidaten weten "Het is vandaag een grote internationale MC hammerdag", allen lachen om zijn grap en de broek van William. Bekijk het fragment van Beste Kijkers hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Strenge William Rutten pakt kandidaten aan: "Ik wil alleen maar achten zien!" Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Frans Duijts moet zijn angst voor clowns overwinnen (video) Bekijk deze video »
Zondag 14 januari om 11:41

Ruben Nicolai sluit het weekend af met de pijnlijkste en meest hilarische televisiefragmenten van de afgelopen week in Beste Kijkers. De wekelijks wisselende teams moeten zijn uitdagende vragen over de clips zien te beantwoorden. Vanavond zien we een pijnlijk fragment uit Het Perfecte Plaatje voor fotograaf William Rutten.

MC Hammer
In Het Perfecte Plaatje zien we presentator Tijl Beckand jurylid William Rutten plagen om zijn kledingstijl. Tijl laat de kandidaten weten "Het is vandaag een grote internationale MC hammerdag", allen lachen om zijn grap en de broek van William. Bekijk het fragment van Beste Kijkers hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's