Het Perfecte Plaatje: Frans Duijts moet zijn angst voor clowns overwinnen (video)

Het Perfecte Plaatje: Frans Duijts moet zijn angst voor clowns overwinnen (video)

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: Frans Duijts moet zijn <em>angst voor clowns</em> overwinnen (video) Morgen om 20.30 bij RTL 4 alweer aflevering nummer vier van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje met wederom twee uitdagende shoots. Een daarvan is met kinderen en een onderwerp waar zanger Frans Duijts niet blij van wordt. ClownsBalen voor Frans Duijts deze aflevering. De kandidaten krijgen de opdracht om een 'kinderfeestje' te fotograferen en uitgerekend Frans moet met clowns werken: zijn grootste angst. Bekijk de promo van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten) Bekijk ook Zien: de winnende foto van Quinty en alle boudoirfoto's uit Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Video: emotionele Loes Haverkort gaat volledig uit de kleren in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »
Dinsdag 24 oktober 2023 om 14:20

Morgen om 20.30 bij RTL 4 alweer aflevering nummer vier van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje met wederom twee uitdagende shoots. Een daarvan is met kinderen en een onderwerp waar zanger Frans Duijts niet blij van wordt.

Clowns
Balen voor Frans Duijts deze aflevering. De kandidaten krijgen de opdracht om een 'kinderfeestje' te fotograferen en uitgerekend Frans moet met clowns werken: zijn grootste angst. Bekijk de promo van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's