Strenge William Rutten pakt kandidaten aan: "Ik wil alleen maar achten zien!"

Strenge William Rutten pakt kandidaten aan: "Ik wil alleen maar achten zien!"

Strenge <em>William Rutten</em> pakt kandidaten aan: &quot;Ik wil alleen maar achten zien!&quot; Er zijn nog nooit zulke lage cijfers gegeven tijdens de eerste aflevering van Het Perfecte Plaatje. William Rutten spreekt de kandidaten van dit seizoen daarop aan en laat weten: "De volgende aflevering wil ik alleen maar zevens, achten, negens en tienen zien." Ook de winnaar van de eerste aflevering Niek Roozen moet scherp blijven volgens fotograaf William: "Hardlopers zijn doodlopers." Bekijk de Instagramvideo van William Rutten hieronder. Het Perfecte Plaatje is vanaf 4 oktober te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten) Bekijk ook William Rutten over nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje: 'Echt een hele leuke groep' Bekijk deze video » Frans Duijts in Het Perfecte Plaatje over zwarte rook in vakantiehuis: "Het ging gewoon echt mis" Bekijk deze video »
Dinsdag 10 oktober 2023 om 11:53

Er zijn nog nooit zulke lage cijfers gegeven tijdens de eerste aflevering van Het Perfecte Plaatje. William Rutten spreekt de kandidaten van dit seizoen daarop aan en laat weten: "De volgende aflevering wil ik alleen maar zevens, achten, negens en tienen zien." Ook de winnaar van de eerste aflevering Niek Roozen moet scherp blijven volgens fotograaf William: "Hardlopers zijn doodlopers."

Bekijk de Instagramvideo van William Rutten hieronder.

Het Perfecte Plaatje is vanaf 4 oktober te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's