Exclusief! Bekijk de eerste beelden van de serie over het leven van koningin Máxima

Exclusief! Bekijk de eerste beelden van de serie over het leven van koningin Máxima

Dinsdag 19 december 2023 om 20:22

Hieronder zie je een fragment uit RTL Boulevard. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Vele fans wachten in spanning op de serie over het leven van koningin Máxima. De Videoland-serie gaat over de periode voordat ze Willem-Alexander leerde kennen. Delfina Chaves heeft de eer om onze koningin te vertolken in de serie. Samen met Martijn Lakemeier, die Willem-Alexander op zich neemt, spelen ze iconische momenten van het stel na, waaronder het verlovingsinterview.

Maxima is vanaf 20 april 2024 te zien op Videoland. Bekijk hieronder een voorproefje.

Exclusief! Bekijk de eerste beelden van de serie over het leven van <em>koningin Máxima</em> Hieronder zie je een fragment uit RTL Boulevard. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Vele fans wachten in spanning op de serie over het leven van koningin Máxima. De Videoland-serie gaat over de periode voordat ze Willem-Alexander leerde kennen. Delfina Chaves heeft de eer om onze koningin te vertolken in de serie. Samen met Martijn Lakemeier, die Willem-Alexander op zich neemt, spelen ze iconische momenten van het stel na, waaronder het verlovingsinterview. Maxima is vanaf 20 april 2024 te zien op Videoland. Bekijk hieronder een voorproefje. Bekijk ook Bekijk de eerste foto van de veelbesproken Sneeuwwitje remake! Bekijk deze video » Koninklijke ophef: namen van racistische royals uitgelekt in Nederlandse editie van 'Endgame' Bekijk deze video » Bekijk de trailer van het állerlaatste deel van The Crown, vanaf 14 december op Netflix Bekijk deze video » Kerst bij Willem-Alexander en Máxima: zijn ze thuis dit jaar? Bekijk deze video » Máxima in RTL Boulevard over verjaardag prinses Amalia: "De tijd gaat heel snel" Bekijk deze video » RTL Boulevard: ging Spaanse koningin Letizia jarenlang vreemd? 'Opmerkelijk verhaal' (video) Bekijk deze video »
TV :
Exclusief! Bekijk de eerste beelden van de serie over het leven van koningin Máxima

Actuele video's

Meer actuele video's