Zien: Linda de Mol vertelt waarom ze op de cover poseert met haar ex Sander Vahle

Zien: Linda de Mol vertelt waarom ze op de cover poseert met haar ex Sander Vahle

Linda de Mol laat niet veel los over haar huidige relatie met de omstreden Jeroen Rietbergen, maar ze is wel openhartig over haar ex. Linda poseert voor de cover van haar magazine met haar ex-man Sander Vahle.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Linda de Mol</em> vertelt waarom ze op de cover poseert met haar ex Sander Vahle Linda de Mol laat niet veel los over haar huidige relatie met de omstreden Jeroen Rietbergen, maar ze is wel openhartig over haar ex. Linda poseert voor de cover van haar magazine met haar ex-man Sander Vahle. Lees verder onder de video. Vader van Noa en JulianHet blad heeft deze keer het thema ‘de vader van je kind’ en daarom heeft ze Sander uitgenodigd voor de fotoshoot. Sander is de vader van haar kinderen Noa en Julian, in 2007 gingen ze uit elkaar. Linda vertelt dat ze het enorm belangrijk vindt om een goede relatie te hebben met de vader van je kinderen, ook als je gescheiden bent. Ook al kan dit een behoorlijk verdrietig en moeilijk proces zijn… Bekijk de beelden van Linda de Mol en Sander Vahle hierboven. Zien: Noa Vahle en Linda de Mol gaan samenwerken (video) Bekijk deze video » Zien: hond Linda de Mol & Noa Vahle tovert glimlach op gezicht Johan Derksen Bekijk deze video » Linda de Mol: 'Onze taak om dit onder de aandacht te brengen' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vader van Noa en Julian
Het blad heeft deze keer het thema ‘de vader van je kind’ en daarom heeft ze Sander uitgenodigd voor de fotoshoot. Sander is de vader van haar kinderen Noa en Julian, in 2007 gingen ze uit elkaar. Linda vertelt dat ze het enorm belangrijk vindt om een goede relatie te hebben met de vader van je kinderen, ook als je gescheiden bent. Ook al kan dit een behoorlijk verdrietig en moeilijk proces zijn…

Bekijk de beelden van Linda de Mol en Sander Vahle hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's