Patty Brard: 'Lijkt erop dat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer samenwonen' (Shownieuws)

Patty Brard: 'Lijkt erop dat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer samenwonen' (Shownieuws)

Maandag 12 juni 2023 om 09:57

Linda de Mol heeft twee nieuwe pups: 'Genaamd Molly en Lulu', zo vertelt Patty Brard. De Shownieuws-deskundige weet ook wie die hondjes zoal uitlaat: dat blijkt niemand minder dan Jeroen Rietbergen te zijn en daar zijn zelfs beelden van gemaakt.

'Onder één dak'
Het is overigens niet zo dat Linda op vakantie is en Jeroen daardoor op de pups past, vandaar dat Brard voorzichtig haar conclusies trekt: 'Het heeft er alle schijn van dat dat gewoon weer onder één dak woont.'

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Patty Brard: 'Lijkt erop dat <em>Linda de Mol</em> en Jeroen Rietbergen weer samenwonen' (<em>Shownieuws</em>) Linda de Mol heeft twee nieuwe pups: 'Genaamd Molly en Lulu', zo vertelt Patty Brard. De Shownieuws-deskundige weet ook wie die hondjes zoal uitlaat: dat blijkt niemand minder dan Jeroen Rietbergen te zijn en daar zijn zelfs beelden van gemaakt. 'Onder één dak'Het is overigens niet zo dat Linda op vakantie is en Jeroen daardoor op de pups past, vandaar dat Brard voorzichtig haar conclusies trekt: 'Het heeft er alle schijn van dat dat gewoon weer onder één dak woont.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook BN'ers trekken massaal hun kleding uit vanwege de hitte (Shownieuws) Bekijk deze video » Hond Viktor Brand overleden: 'Wat is het huis leeg' (Shownieuws) Bekijk deze video » Duitse zangeres Helene Fischer in het geheim getrouwd, bekijk de video Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's