Johan Derksen: 'Ik heb het idee dat sommige mensen ons niet mogen' (Vandaag Inside)

Johan Derksen: 'Ik heb het idee dat sommige mensen ons niet mogen' (Vandaag Inside)

Dinsdag 16 januari om 08:25

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn weer terug op tv met Vandaag Inside, na enkele weken vakantie. Hebben de heren tijdens zo'n periode ook regelmatig contact met elkaar? 'Voor geen goud', aldus Derksen. Dat is duidelijk. En wat vinden ze van alle vragen over het succes van Hélène Hendriks, verliezen zij daar daadwerkelijk marktwaarde door? Zijn ze jaloers op haar kijkcijfers?

'Sommige mensen mogen ons niet'
Totaal niet maar Genee denkt dat er misschien wat wrok zit bij mensen die ze in het verleden weleens hebben aangepakt en dat die daardoor wellicht wat verhalen de wereld in slingeren. Johan vult aan: 'Ik heb wel het idee dat sommige mensen ons niet zo mogen.' Dat zal toch niet....?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 15 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: 'Ik heb het idee dat sommige mensen ons niet mogen' (<em>Vandaag Inside</em>) Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn weer terug op tv met Vandaag Inside, na enkele weken vakantie. Hebben de heren tijdens zo'n periode ook regelmatig contact met elkaar? 'Voor geen goud', aldus Derksen. Dat is duidelijk. En wat vinden ze van alle vragen over het succes van Hélène Hendriks, verliezen zij daar daadwerkelijk marktwaarde door? Zijn ze jaloers op haar kijkcijfers? 'Sommige mensen mogen ons niet'Totaal niet maar Genee denkt dat er misschien wat wrok zit bij mensen die ze in het verleden weleens hebben aangepakt en dat die daardoor wellicht wat verhalen de wereld in slingeren. Johan vult aan: 'Ik heb wel het idee dat sommige mensen ons niet zo mogen.' Dat zal toch niet....? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 15 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's