'Katfight' Dilan Yeşilgöz en Katja Schuurman: 'Minister wordt even in een hoek gezet'

'Katfight' Dilan Yeşilgöz en Katja Schuurman: 'Minister wordt even in een hoek gezet'

Tuesday 16 January om 09:02

Katja Schuurman ligt weer eens onder vuur, ditmaal vanwege een Instagrampost die ze plaatste over microdosing. Wat is dat precies? 'Het heeft te maken met het gebruik van hele kleine hoeveelheden geestverruimende middelen zodat je scherper, creatiever en wat alerter kunt zijn', legt Bart Ettekoven uit bij Shownieuws.

Sneer naar Yeşilgöz
Nu is het doel van Katja uiteraard niet om heel Nederland aan die middelen te krijgen maar verschillende mensen reageren toch als door een wesp gestoken. Een van die critici op het toedienen van een microdosering is bijvoorbeeld demissionair minister Dilan Yeşilgöz, die van mening is dat het aanzet tot het overdag gebruiken van drugs. Die opmerking levert haar vervolgens dan weer een sneertje van Schuurman op, aangaande het alcoholgebruik van de VVD'er. 'Mevrouw Yeşilgöz wordt eventjes door Katja in een hoek gezet.'

Het hele verhaal hoor je hieronder, in het fragment van Shownieuws

'<em>Katfight</em>' Dilan Yeşilgöz en Katja Schuurman: 'Minister wordt even in een hoek gezet' Katja Schuurman ligt weer eens onder vuur, ditmaal vanwege een Instagrampost die ze plaatste over microdosing. Wat is dat precies? 'Het heeft te maken met het gebruik van hele kleine hoeveelheden geestverruimende middelen zodat je scherper, creatiever en wat alerter kunt zijn', legt Bart Ettekoven uit bij Shownieuws. Sneer naar YeşilgözNu is het doel van Katja uiteraard niet om heel Nederland aan die middelen te krijgen maar verschillende mensen reageren toch als door een wesp gestoken. Een van die critici op het toedienen van een microdosering is bijvoorbeeld demissionair minister Dilan Yeşilgöz, die van mening is dat het aanzet tot het overdag gebruiken van drugs. Die opmerking levert haar vervolgens dan weer een sneertje van Schuurman op, aangaande het alcoholgebruik van de VVD'er. 'Mevrouw Yeşilgöz wordt eventjes door Katja in een hoek gezet.' Het hele verhaal hoor je hieronder, in het fragment van Shownieuws Bekijk ook Katja Schuurman ontkent opname afkickkliniek en sneert naar Yvonne Coldeweijer: 'Ontsla je spionnen' Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Ik heb het idee dat sommige mensen ons niet mogen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Bekritiseerde Akwasi: 'Veerkracht is de sleutel, altijd blijven lachen' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's