Katja Schuurman ontkent opname afkickkliniek en sneert naar Yvonne Coldeweijer: 'Ontsla je spionnen'

Katja Schuurman ontkent opname afkickkliniek en sneert naar Yvonne Coldeweijer: 'Ontsla je spionnen'

Dinsdag 9 januari om 08:59

Yvonne Coldeweijer plaatste maandag een bericht over Katja Schuurman, die volgens haar de afgelopen tijd in Zuid-Afrika is geweest vanwege een bezoek aan een afkick-kliniek. Dat nogal wilde gerucht moest Shownieuws uiteraard even checken en dat resulteerde in een gesprek tussen Bart Ettekoven en de presentatrice: 'Die zegt.. ik wil toch echt even zeggen dat ik gewoon in Amsterdam ben. Het is complete onzin. Ik ben niet in rehab geweest.'

'Ontsla je spionnen'
Volgens Katja zijn de spionnen van Yvonne slecht op de hoogte: 'Die moet ze echt grondig gaan ontslaan want het slaat echt helemaal nergens op.' Heeft de juicekoningin zelf al gereageerd op de reactie van Katja? Nog niet.

UPDATE 15:15 uur: Yvonne blijft bij haar verhaal

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Katja Schuurman ontkent opname afkickkliniek en sneert naar <em>Yvonne Coldeweijer</em>: 'Ontsla je spionnen' Yvonne Coldeweijer plaatste maandag een bericht over Katja Schuurman, die volgens haar de afgelopen tijd in Zuid-Afrika is geweest vanwege een bezoek aan een afkick-kliniek. Dat nogal wilde gerucht moest Shownieuws uiteraard even checken en dat resulteerde in een gesprek tussen Bart Ettekoven en de presentatrice: 'Die zegt.. ik wil toch echt even zeggen dat ik gewoon in Amsterdam ben. Het is complete onzin. Ik ben niet in rehab geweest.' 'Ontsla je spionnen'Volgens Katja zijn de spionnen van Yvonne slecht op de hoogte: 'Die moet ze echt grondig gaan ontslaan want het slaat echt helemaal nergens op.' Heeft de juicekoningin zelf al gereageerd op de reactie van Katja? Nog niet. UPDATE 15:15 uur: Yvonne blijft bij haar verhaal Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Evert Santegoeds: 'Mijn vriendin Yvonne Coldeweijer heeft een kind, mag ik op kraamvisite?' (Shownieuws) Bekijk deze video » Benjamin dumpt 'manipulatieve' Joshua in Winter Vol Liefde: 'Dit is geen fijne eigenschap van jou' Bekijk deze video » De Oranjewinter: 'Gordon is zielige man die hele leven al zoekt naar geluk' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's