Lang Leve de Liefde: Michiel brengt Michael Jackson mee naar zijn date?

Lang Leve de Liefde: Michiel brengt Michael Jackson mee naar zijn date?

Lang Leve de Liefde: Michiel brengt <em>Michael Jackson</em> mee naar zijn date? In Lang Leve de Liefde gaan Michiel en Desiree gezellig op date in de romantische villa. Wat lijkt op een date met zijn tweetjes verandert al snel in een trio! Michiel is namelijk groot fan van Michael Jackson en besloot een kartonnen versie van 'The King of Pop' mee te nemen. Wat zou Desiree vinden van haar trio met Michiel en Michael? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Sneeuwbom woensdag: welk deel van Nederland sneeuwt volledig onder? Bekijk deze video » Benjamin uit Winter Vol Liefde grapt: 'Soa overgehouden aan programma' Bekijk deze video » Michella Kox ontploft in Echte Meisjes in de Jungle: 'Schijnheil!' Bekijk deze video »
TV :
Maandag 15 januari om 21:18

In Lang Leve de Liefde gaan Michiel en Desiree gezellig op date in de romantische villa. Wat lijkt op een date met zijn tweetjes verandert al snel in een trio! Michiel is namelijk groot fan van Michael Jackson en besloot een kartonnen versie van 'The King of Pop' mee te nemen. Wat zou Desiree vinden van haar trio met Michiel en Michael?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's