Caroline van der Plas opnieuw in gesprek met verkenner: 'Aan mij ligt het niet' (video)

Caroline van der Plas opnieuw in gesprek met verkenner: 'Aan mij ligt het niet' (video)

Maandag 4 december 2023 om 14:36

<em>Caroline van der Plas</em> opnieuw in gesprek met verkenner: 'Aan mij ligt het niet' (video) BBB-leider Caroline van der Plas hoopt dat VVD en NSC wat gaan meebewegen om de gespreken rond de formatie op gang te laten komen. Dat liet ze maandagochtend weten voor de camera van Hart van Nederland. 'Ik doe er alles aan om de partijen aan tafel te krijgen. Dan hoef je nog niet te formeren, maar ik wil dat de blokkades worden weggehaald of openingen worden gegeven.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Drama in Loosdrecht: echtpaar dood aangetroffen in woning (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: brandweer krijgt ontsnapte serval niet te pakken in Huizen (video) Bekijk deze video » Zien: verdwaalde zeehond ligt op straat in Assendelft (video) Bekijk deze video »
TV :

BBB-leider Caroline van der Plas hoopt dat VVD en NSC wat gaan meebewegen om de gespreken rond de formatie op gang te laten komen. Dat liet ze maandagochtend weten voor de camera van Hart van Nederland. 'Ik doe er alles aan om de partijen aan tafel te krijgen. Dan hoef je nog niet te formeren, maar ik wil dat de blokkades worden weggehaald of openingen worden gegeven.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's