Caroline van der Plas zeer emotioneel in documentaire: bekijk de eerste beelden

Caroline van der Plas zeer emotioneel in documentaire: bekijk de eerste beelden

Donderdag 11 januari om 14:36

Politiek verslaggever Jaïr Ferweda volgde BBB-lijsttrekker en Tweede Kamerlid Caroline van der Plas de afgelopen periode van zeer dichtbij voor zijn documentaireserie CAROLINE. In de eerste beelden van de documentaireserie zien we een zeer emotionele Caroline.

<em>Caroline van der Plas</em> zeer emotioneel in documentaire: bekijk de eerste beelden Politiek verslaggever Jaïr Ferweda volgde BBB-lijsttrekker en Tweede Kamerlid Caroline van der Plas de afgelopen periode van zeer dichtbij voor zijn documentaireserie CAROLINE. In de eerste beelden van de documentaireserie zien we een zeer emotionele Caroline. 'Eenzaam'Natuurlijk komen we op de blije momenten ook bij Caroline op visite, maar Jaïr was ook op de kleine, breekbare momenten aanwezig als 'fly on the wall': "Ik voel mij echt heel eenzaam", is één van de aangrijpende quotes die we in de eerste beelden van de serie horen. Vanaf donderdag 18 januari is de documentaireserie CAROLINE te streamen bij Videoland. Bekijk ook Caroline van der Plas opnieuw in gesprek met verkenner: 'Aan mij ligt het niet' (video) Bekijk deze video » Zien: Caroline van der Plas terug naar haar roots in Ierland (video) Bekijk deze video »
Serie :
Caroline van der Plas zeer emotioneel in documentaire: bekijk de eerste beelden

'Eenzaam'
Natuurlijk komen we op de blije momenten ook bij Caroline op visite, maar Jaïr was ook op de kleine, breekbare momenten aanwezig als 'fly on the wall': "Ik voel mij echt heel eenzaam", is één van de aangrijpende quotes die we in de eerste beelden van de serie horen.

Vanaf donderdag 18 januari is de documentaireserie CAROLINE te streamen bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's