Married at First Sight: dolgelukkige Kim gaat trouwen!

Married at First Sight: dolgelukkige Kim gaat trouwen!

Woensdag 17 januari om 12:23

Ook Kim gaat trouwen in het nieuwe seizoen van Married at First Sight en dat hoorde ze op een 'zogenaamde' testdag hoogstpersoonlijk van Carlo Boszhard. Haar reactie op dit heuglijke nieuws zie je hieronder:

Married at First Sight: dolgelukkige <em>Kim</em> gaat trouwen! Ook Kim gaat trouwen in het nieuwe seizoen van Married at First Sight en dat hoorde ze op een 'zogenaamde' testdag hoogstpersoonlijk van Carlo Boszhard. Haar reactie op dit heuglijke nieuws zie je hieronder: Married at First Sight is vanaf dinsdag 16 januari elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married at First Sight: is het ware liefde tussen Jeppe en Jantine? Bekijk deze video » Married at First Sight: Sarath en Malou zien elkaar voor het eerst Bekijk deze video » Sneeuwstorm in Limburg overdreven? 'Snowmageddon is nog niet gearriveerd in Maastricht' Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight: dolgelukkige Kim gaat trouwen!

Married at First Sight is vanaf dinsdag 16 januari elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's