Married at First Sight: Sarath en Malou zien elkaar voor het eerst

Married at First Sight: Sarath en Malou zien elkaar voor het eerst

Woensdag 17 januari om 09:23

Het nieuwe seuzoen van Maried at First Sight is weer begonnen en dat is natuurlijk meteen alweer smullen want: hoe reageren de stellen als ze elkaar voor de allereerste keer zien, voor het altaar?

Bekijk hieronder hoe dat verliep tussen Malou en Sarath, in het fragment van Married at First Sight hieronder

Married at First Sight: <em>Sarath</em> en Malou zien elkaar voor het eerst Het nieuwe seuzoen van Maried at First Sight is weer begonnen en dat is natuurlijk meteen alweer smullen want: hoe reageren de stellen als ze elkaar voor de allereerste keer zien, voor het altaar? Bekijk hieronder hoe dat verliep tussen Malou en Sarath, in het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is vanaf dinsdag 16 januari elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married at First Sight: is het ware liefde tussen Jeppe en Jantine? Bekijk deze video » Albert Verlinde & Johan Derksen geen fan van Victor Vlam, die vervolgens reageert op X (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Zien: sneeuwstorm komt Nederland binnen, meerdere provincies worden wit Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight: Sarath en Malou zien elkaar voor het eerst

Married at First Sight is vanaf dinsdag 16 januari elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's