John Williams uit Help Mijn Man Is Klusser! legt gedaanteverandering op Radio 538 uit

John Williams uit Help Mijn Man Is Klusser! legt gedaanteverandering op Radio 538 uit

<em>John Williams</em> uit <em>Help Mijn Man Is Klusser!</em> legt gedaanteverandering op <em>Radio 538</em> uit Maandagavond is een nieuw seizoen van Help Mijn Man Is Klusser! van start gegaan. Niet alleen het programma onderging een gedaanteverandering met een ander klusteam, ook aan John Williams was iets veranderd. Bij Radio 538 geeft hij tekst en uitleg... Bekijk het fragment met John Williams bij Radio 538 hierboven Bekijk een greep uit de reacties op X hieronder Waar zijn knabbel en babbel gebleven?#helpmijnmanisklusser pic.twitter.com/qJq37yAaRc— Jeroen van der Wal (@Wallie73) January 15, 2024 Hebben ze een nieuwe stylist?Wat vinden jullie er van ...?Ik moet even wennen....#hmmik#helpmijnmanisklusser pic.twitter.com/klnUxmch7R— @Monica ♡ ???❀?? ? (@MvanMonica) January 15, 2024 Wat zie ik aan @johnwilliams #helpmijnmanisklusser #hmmik #rtl4— maarten coolen (@coolen_maarten) January 15, 2024 Ziet John Williams er anders uit ? #helpmijnmanisklusser— juur (@smurfevi) January 15, 2024 Het nieuwe seizoen van Help, mijn man is klusser! is wekelijks op maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Help, Mijn Man is Klusser! - grote spanningen in huwelijk Sigrid en Chris, 'Dan donder je maar op!' Bekijk deze video » Help, Mijn Man is Klusser! - heeft Chris van een bouwval een paleisje kunnen maken? Bekijk deze video » Help, Mijn Man is Klusser!: 'Sigrid wil wel weg bij Chris maar vindt dat ook ingewikkeld' Bekijk deze video »
TV :
Woensdag 17 januari om 15:43

Maandagavond is een nieuw seizoen van Help Mijn Man Is Klusser! van start gegaan. Niet alleen het programma onderging een gedaanteverandering met een ander klusteam, ook aan John Williams was iets veranderd. Bij Radio 538 geeft hij tekst en uitleg...

Bekijk het fragment met John Williams bij Radio 538 hierboven

Bekijk een greep uit de reacties op X hieronder

Het nieuwe seizoen van Help, mijn man is klusser! is wekelijks op maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's