Hart van Nederland: het blijft voorlopig sneeuwen in Brabant en Limburg (video)

Hart van Nederland: het blijft voorlopig sneeuwen in Brabant en Limburg (video)

Woensdag 17 januari om 21:35

<em>Hart van Nederland</em>: het blijft voorlopig sneeuwen in Brabant en Limburg (video) Het lijkt steeds witter te worden in het land. In Zuid-Limburg valt woensdagavond 5 tot 10 centimeter sneeuw, en in de Limburgse heuvels plaatselijk wel 10 tot 15 centimeter. Ook in Noord-Brabant ligt een laagje van enkele centimeters. Voorlopig is het nog niet voorbij met de sneeuwpret, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: sneeuwstorm komt Nederland binnen, meerdere provincies worden wit Bekijk deze video » Sneeuwstorm in Limburg overdreven? 'Snowmageddon is nog niet gearriveerd in Maastricht' Bekijk deze video » Hart van Nederland: 'Ga niet snelweg op in Limburg vanwege sneeuw' (video) Bekijk deze video »
Weer :

Het lijkt steeds witter te worden in het land. In Zuid-Limburg valt woensdagavond 5 tot 10 centimeter sneeuw, en in de Limburgse heuvels plaatselijk wel 10 tot 15 centimeter. Ook in Noord-Brabant ligt een laagje van enkele centimeters. Voorlopig is het nog niet voorbij met de sneeuwpret, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's