Jeroen Pauw, zoons Dries Roelvink, Tim Hofman, wie wordt opvolger Khalid bij Khalid & Sophie? (VI)

Jeroen Pauw, zoons Dries Roelvink, Tim Hofman, wie wordt opvolger Khalid bij Khalid & Sophie? (VI)

Donderdag 18 januari om 09:35

De heren en dame van Vandaag Inside bespreken de toekomst van de talkshow Khalid & Sophie. Sinds de kwestie rond Khalid Kasem ligt de presentator onder vuur, hoe hij toch zo diep heeft kunnen zinken wordt geanalyseerd.

Tim Hofman
Als tv-kenner wordt Angela de Jong gevraagd wie de opvolger van Khalid Kasem gaat worden. Wat haar betreft doet Sophie het een tijdje alleen maar haar voorkeur gaat uit naar Jeroen Pauw. Vervolgens passeren Tim Hofman en de zoons van Dries Roelvink de revue en worden allen afgebrand. Iedereen aan tafel is het eens: Jort Kelder wordt het niet want die is te rechts.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 17 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Jeroen Pauw</em>, zoons Dries Roelvink, <em>Tim Hofman</em>, wie wordt opvolger Khalid bij <em>Khalid &amp; Sophie</em>? (<em>VI</em>) De heren en dame van Vandaag Inside bespreken de toekomst van de talkshow Khalid & Sophie. Sinds de kwestie rond Khalid Kasem ligt de presentator onder vuur, hoe hij toch zo diep heeft kunnen zinken wordt geanalyseerd. Tim HofmanAls tv-kenner wordt Angela de Jong gevraagd wie de opvolger van Khalid Kasem gaat worden. Wat haar betreft doet Sophie het een tijdje alleen maar haar voorkeur gaat uit naar Jeroen Pauw. Vervolgens passeren Tim Hofman en de zoons van Dries Roelvink de revue en worden allen afgebrand. Iedereen aan tafel is het eens: Jort Kelder wordt het niet want die is te rechts. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 17 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Het is nog lang niet over voor Khalid Kasem na schokkende onthullingen: 'wat moet je met zo'n man' Bekijk deze video » Royce de Vries start kort geding tegen het AD na artikel over Khalid Kasem (video) Bekijk deze video »
Talkshow :


Actuele video's

Meer actuele video's