DNA onbekend: Monique in tranen als ze hoort wie haar biologische vader was

DNA onbekend: Monique in tranen als ze hoort wie haar biologische vader was

<em>DNA onbekend</em>: Monique in tranen als ze hoort wie haar biologische vader was In DNA onbekend vertelt Monique dat ze geschokt was toen ze als tiener hoorde dat haar Italiaanse opvoedvader niet haar biologische vader was. Nu is het inmiddels vijftig jaar later en ze wil graag duidelijkheid. Is Ben nou haar vader of toch ome Henk? Monique is in tranen als ze de uitslag van het DNA-onderzoek krijgt. Bekijk de beelden van DNA onbekend hieronder. DNA onbekend is iedere woensdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van DNA onbekend terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros)
Vrijdag 19 januari om 14:20

In DNA onbekend vertelt Monique dat ze geschokt was toen ze als tiener hoorde dat haar Italiaanse opvoedvader niet haar biologische vader was. Nu is het inmiddels vijftig jaar later en ze wil graag duidelijkheid. Is Ben nou haar vader of toch ome Henk? Monique is in tranen als ze de uitslag van het DNA-onderzoek krijgt.

Bekijk de beelden van DNA onbekend hieronder.

DNA onbekend is iedere woensdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van DNA onbekend terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's