Gerard Joling over exit Stars On Stage: "Ik ben er niet rouwig om" (video)

Gerard Joling over exit Stars On Stage: "Ik ben er niet rouwig om" (video)

Gerard Joling over exit <em>Stars On Stage</em>: &quot;Ik ben er niet rouwig om&quot; (video) Het zit in je of niet: musicalster zijn. Tijdens Stars on Stage is Gerard Joling in ieder geval tot het besef gekomen dat het niet helemaal zijn ding is. Het musicalavontuur zit er voor hem dan ook helaas op, de zanger is er zelf niet rouwig om: "Je moet mij niet in een musical zetten." Bekijk het fragment hieronder. Stars On Stage is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) Bekijk ook Stars On Stage: vijf sterren voor indrukwekkend solo-optreden Emma Heesters (video) Bekijk deze video » Zien: Glen Faria en Lisa Loeb schitteren met romantisch duet in Stars On Stage (video) Bekijk deze video »
Zondag 21 januari om 13:27

Het zit in je of niet: musicalster zijn. Tijdens Stars on Stage is Gerard Joling in ieder geval tot het besef gekomen dat het niet helemaal zijn ding is. Het musicalavontuur zit er voor hem dan ook helaas op, de zanger is er zelf niet rouwig om: "Je moet mij niet in een musical zetten." Bekijk het fragment hieronder.

Stars On Stage is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's