Winst voor Feyenoord in uitwedstrijd tegen Vitesse eindigt met rellen in Arnhem

Winst voor Feyenoord in uitwedstrijd tegen Vitesse eindigt met rellen in Arnhem

Sunday 21 January om 20:00

Na de winst van Feyenoord in de uitwedstrijd in Arnhem tegen Vitesse braken er rellen uit. De wedstrijd werd in de 87e minuut gestaakt omdat Vitesse-supporters het veld op renden. Beelden van Hart van Nederland laten zien dat de ME de rellers buiten op staan te wachten.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Winst voor <em>Feyenoord</em> in uitwedstrijd tegen Vitesse eindigt met <em>rellen</em> in Arnhem Na de winst van Feyenoord in de uitwedstrijd in Arnhem tegen Vitesse braken er rellen uit. De wedstrijd werd in de 87e minuut gestaakt omdat Vitesse-supporters het veld op renden. Beelden van Hart van Nederland laten zien dat de ME de rellers buiten op staan te wachten. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Op X regent het negatieve reacties op dit excessieve gedrag Vitesse-trainer Edward Sturing ondubbelzinnig na wangedrag eigen supporters: “Mijn bloed kookt, het liefst was ik ze te lijf gegaan.” #vitfey— Jeroen Grueter (@Jeroen_Grueter) January 21, 2024 Circa 30 meter hielden de “hooligans” het vol alvorens ze al bange honden weer keurig naar het vak terugrenden! Kindercircus Gelredome. #vitfey #feyenoord— RubenMCM (@Ruben_spqr) January 21, 2024 Altijd die bewijsdrang van thuissupporters als Feyenoord komt. Helemaal als er vriendjes uit het buitenland op bezoek zijn bij de thuisclub. #vitFEY— -???- (@Marcel_VDS) January 21, 2024 Speler van @MijnVitesse blesseert Hartman. Die moet eraf. "Supporters" van vitesse gaan zwaaien naar Hartman als ie d'r af moet. Wat een kleine club ben je dan zeg. Degraderen en failliet, niemand die jullie mist. #vitfey— Toby Hassefras (@Hassefras_Toby) January 21, 2024 Bekijk ook Rookvrij opgroeien: "Stranden, parken en terrassen moeten rookvrij worden" (video) Bekijk deze video » 3-jarig kind zwaargewond na omvallen stelling in Karwei (video) Bekijk deze video » ZIEN: Even tot Hier nagelt voetbalhooligans aan schandpaal, 'volkomen voor lul gezet' Bekijk deze video »
Nieuws :

Op X regent het negatieve reacties op dit excessieve gedrag


Actuele video's

Meer actuele video's