Leontine Ruiters en dochter Jada Borsato zijn heel gelukkig: "Het gaat heel goed"

Leontine Ruiters en dochter Jada Borsato zijn heel gelukkig: "Het gaat heel goed"

Sunday 21 January om 20:34

Voor de camera van RTL Boulevard staan een gelukkige Leontine Ruiters en dochter Jada Borsato. De familie Borsato heeft het niet makkelijk gehad maar de twee zijn heel gelukkig: "Het gaat heel goed", aldus Leontine.

Marco
Marco Borsato wordt nog steeds beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag en zal vervolgd worden voor ontucht met een minderjarig meisje. Leontine en Jada gaan niet in op vragen over Marco zolang deze kwesties nog spelen hebben ze besloten. "Dat is het beste voor iedereen", aldus een stralende Leontine.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder

<em>Leontine Ruiters</em> en dochter Jada <em>Borsato</em> zijn heel gelukkig: &quot;Het gaat heel goed&quot; Voor de camera van RTL Boulevard staan een gelukkige Leontine Ruiters en dochter Jada Borsato. De familie Borsato heeft het niet makkelijk gehad maar de twee zijn heel gelukkig: "Het gaat heel goed", aldus Leontine. MarcoMarco Borsato wordt nog steeds beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag en zal vervolgd worden voor ontucht met een minderjarig meisje. Leontine en Jada gaan niet in op vragen over Marco zolang deze kwesties nog spelen hebben ze besloten. "Dat is het beste voor iedereen", aldus een stralende Leontine. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder Bekijk ook RTL Boulevard: 'The Voice of Holland keert in 2025 terug op televisie' (video) Bekijk deze video » Video: Roxeanne Hazes licht tipje van de sluier op over aanstaande clubtour Bekijk deze video » Antoon na 1 jaar weer terug met nieuwe muziek: "Het gaat over alles wat in mijn leven speelt" Bekijk deze video »
Entertainment :
Leontine Ruiters en dochter Jada Borsato zijn heel gelukkig: "Het gaat heel goed"

Actuele video's

Meer actuele video's