Hoe lang kan Marco Borsato dit wachten nog aan?

Hoe lang kan Marco Borsato dit wachten nog aan?

Vrijdag 5 januari om 09:40

Marco Borsato gaat, en dat is goed te begrijpen, flink gebukt onder de onzekerheid over de strafzaak die hem boven het hoofd hangt en het is zelfs nog altijd niet duidelijk wanneer de eerste zitting zal zijn. Zijn advocaat Geert-Jan Knoops is er duidelijk over: 'Het gaat naar omstandigheden niet zo goed vanwege die enorme druk en het feit dat hij zijn werkzaamheden niet meer kan oppakken.'

'Duurt wel heel lang'
Voor het mogelijke slachtoffer, de dochter van een oude vriendin van Marco, zal het uiteraard ook een zware tijd zijn maar je kunt je ook afvragen of Borsato niet te hard gestraft is, nog voordat er een uitspraak is. Hoe lang houd je zoiets mentaal vol en waarom duurt het allemaal zo lang? 'Wat zegt dat over die zaak?', vraagt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker zich donderdagavond af.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Hoe lang kan <em>Marco Borsato</em> dit wachten nog aan? Marco Borsato gaat, en dat is goed te begrijpen, flink gebukt onder de onzekerheid over de strafzaak die hem boven het hoofd hangt en het is zelfs nog altijd niet duidelijk wanneer de eerste zitting zal zijn. Zijn advocaat Geert-Jan Knoops is er duidelijk over: 'Het gaat naar omstandigheden niet zo goed vanwege die enorme druk en het feit dat hij zijn werkzaamheden niet meer kan oppakken.' 'Duurt wel heel lang'Voor het mogelijke slachtoffer, de dochter van een oude vriendin van Marco, zal het uiteraard ook een zware tijd zijn maar je kunt je ook afvragen of Borsato niet te hard gestraft is, nog voordat er een uitspraak is. Hoe lang houd je zoiets mentaal vol en waarom duurt het allemaal zo lang? 'Wat zegt dat over die zaak?', vraagt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker zich donderdagavond af. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook ZIEN: Marco Borsato proost op zijn 57e verjaardag, mét Leontine (video) Bekijk deze video » Geert-Jan Knoops: 'Het gaat niet goed met Marco Borsato vanwege enorme druk strafzaak' (video) Bekijk deze video » Fajah Lourens over geruchten romance met Ruud de Wild: 'Denk je dat hij mee naar Spanje gaat? Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's