RTL Boulevard: 'The Voice of Holland keert in 2025 terug op televisie' (video)

RTL Boulevard: 'The Voice of Holland keert in 2025 terug op televisie' (video)

Zaterdag 20 januari om 19:41

Vandaag is het precies twee jaar geleden dat Tim Hofman en zijn redactie de geruchtmakende aflevering van BOOS over The Voice of Holland online zette.

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: '<em>The Voice of Holland</em> keert in 2025 terug op televisie' (video) Vandaag is het precies twee jaar geleden dat Tim Hofman en zijn redactie de geruchtmakende aflevering van BOOS over The Voice of Holland online zette. Lees verder onder de video. BOOSDe schok over het grensoverschrijdende gedrag achter de schermen was enorm in het hele land en het programma werd linea recta van de buis gehaald. Toch vragen steeds meer mensen zich voorzichtig af of het niet tijd wordt voor een terugkeer. In RTL Boulevard wordt er druk gespeculeerd. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Angela Groothuizen: 'Wat is er mis met The Voice 2.0?' (video) Bekijk deze video » Komt The Voice of Holland ooit nog terug? Anouk mist het programma: 'Moeilijk om een plek te geven' Bekijk deze video » Zoon Marco Borsato: "Ik sta altijd achter hem. Ik hou van hem" (video) Bekijk deze video » Bridget Maasland haalt uit naar Anouk: 'Ze meet met twee maten' (video) Bekijk deze video »
The Voice :
RTL Boulevard: 'The Voice of Holland keert in 2025 terug op televisie' (video)

BOOS
De schok over het grensoverschrijdende gedrag achter de schermen was enorm in het hele land en het programma werd linea recta van de buis gehaald. Toch vragen steeds meer mensen zich voorzichtig af of het niet tijd wordt voor een terugkeer. In RTL Boulevard wordt er druk gespeculeerd.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's