Annemieke Hoogendijk: 'Ik word nog steeds aangesproken op Mevrouw Stemband' (De Slimste Mens)

Annemieke Hoogendijk: 'Ik word nog steeds aangesproken op Mevrouw Stemband' (De Slimste Mens)

Maandag 22 januari om 13:48

Annemieke Hoogendijk, die momenteel furore maakt in De Slimste Mens, kennen velen van ons natuurlijk nog als Mevrouw Stemband in de legendarische De Grote Meneer Kaktus Show. Daar wordt de actrice nog altijd van herkend: 'Ik word nog steeds aangesproken op mijn Mevrouw Stemband-zijn. Het had vroeger klaarblijkelijk aardig wat impact.' Dat klopt.

Bekijk de video van De Slimste Mens hieronder

De slimste mens is van maandag tot en met vrijdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmtenten en alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Annemieke Hoogendijk: 'Ik word nog steeds aangesproken op <em>Mevrouw Stemband</em>' (De Slimste Mens) Annemieke Hoogendijk, die momenteel furore maakt in De Slimste Mens, kennen velen van ons natuurlijk nog als Mevrouw Stemband in de legendarische De Grote Meneer Kaktus Show. Daar wordt de actrice nog altijd van herkend: 'Ik word nog steeds aangesproken op mijn Mevrouw Stemband-zijn. Het had vroeger klaarblijkelijk aardig wat impact.' Dat klopt. Bekijk de video van De Slimste Mens hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) De slimste mens is van maandag tot en met vrijdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmtenten en alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekritiseerde Akwasi: 'Veerkracht is de sleutel, altijd blijven lachen' (Shownieuws) Bekijk deze video » De slimste mens: Joes Brauers heeft heuptasje met hoofd Maarten van Rossem erop Bekijk deze video » Situatie Marco Borsato: wat hebben Leontine en Jada erover te zeggen? (Shownieuws) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's