Goede Tijden, Slechte Tijden: een oude bekende keert terug naar Meerdijk!?

Goede Tijden, Slechte Tijden: een oude bekende keert terug naar Meerdijk!?

Maandag 22 januari om 20:36

In Goede Tijden, Slechte Tijden heeft de dood van Billy veel teweeg gebracht, ook voor Shanti. Een geheimzinnig figuur is verschenen in het dorp en die lijkt haar te achtervolgen. Het mysterieuze persoon wil graag in contact komen met de jonge vrouw, maar zijn ware indenditeit is nog niet onthuld. Totdat het een oude bekende blijkt te zijn. Richard van Nooten is terug! En hij lijkt terug te zijn gekomen met veel vragen.

Bekijk de terugkeer van Richard van Nooten hieronder.

<em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: een oude bekende keert terug naar Meerdijk!? In Goede Tijden, Slechte Tijden heeft de dood van Billy veel teweeg gebracht, ook voor Shanti. Een geheimzinnig figuur is verschenen in het dorp en die lijkt haar te achtervolgen. Het mysterieuze persoon wil graag in contact komen met de jonge vrouw, maar zijn ware indenditeit is nog niet onthuld. Totdat het een oude bekende blijkt te zijn. Richard van Nooten is terug! En hij lijkt terug te zijn gekomen met veel vragen. Bekijk de terugkeer van Richard van Nooten hieronder. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Goede Tijden, Slechte Tijden: gaat 'Laura' de soap verlaten? Johnny Kraaijkamp deelt heftig nieuws! Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Shanti is ineens 90 miljoen euro rijker door erfenis Billy (video) Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Julian vertelt kinderen over romance en wordt verrast (video) Bekijk deze video » Volgende week in Goede Tijden, Slechte Tijden: vertrouwt Ludo Nola nog wel? (video) Bekijk deze video »
TV :
Goede Tijden, Slechte Tijden: een oude bekende keert terug naar Meerdijk!?

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's