Wilfred Genee: 'Op deze datum is Hélène Hendriks weer terug met De Oranjezomer'

Wilfred Genee: 'Op deze datum is Hélène Hendriks weer terug met De Oranjezomer'

Dinsdag 23 januari om 12:48

Tijdens een gesprek met Chris Woerts, na afloop van Vandaag Inside, geeft Wilfred Genee aan dat we Hélène Hendriks ook dit jaar weer terug gaan zien met De Oranjezomer: 'Wij gaan nu tot half mei door, dan gaan we 14 juni weer beginnen, tot 14 juli. Dan gaat Hélène weer een tijdje...'

Prachtige kijkcijfers
Even voor de duidelijkheid: Hélène is van 20 mei tot en met 13 juni én van 15 juli tot en met 16 augustus te zien met De Oranjezomer. Dat is dus goed nieuws voor alle fans van Hendriks, die begin deze maand veel lof kreeg voor de presentatie van De Oranjewinter en prachtige kijkcijfers neerzette.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 22 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Wilfred Genee: 'Op deze datum is Hélène Hendriks weer terug met <em>De Oranjezomer</em>' Tijdens een gesprek met Chris Woerts, na afloop van Vandaag Inside, geeft Wilfred Genee aan dat we Hélène Hendriks ook dit jaar weer terug gaan zien met De Oranjezomer: 'Wij gaan nu tot half mei door, dan gaan we 14 juni weer beginnen, tot 14 juli. Dan gaat Hélène weer een tijdje...' Prachtige kijkcijfersEven voor de duidelijkheid: Hélène is van 20 mei tot en met 13 juni én van 15 juli tot en met 16 augustus te zien met De Oranjezomer. Dat is dus goed nieuws voor alle fans van Hendriks, die begin deze maand veel lof kreeg voor de presentatie van De Oranjewinter en prachtige kijkcijfers neerzette. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 22 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen: 'Janke Dekker moet ellende van Tom Egbers en haar niet gaan uitventen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Chateau Meiland VIPS: Martien ontvangt zijn droomman Viktor Brand Bekijk deze video » Lil Kleine: 'Nutteloze vraag bij RENZE, natuurlijk vind ik mijn kind belangrijker dan drank' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's