Lang Leve de Liefde: wil Arjan een vriendin die K3-dansjes doet?

Lang Leve de Liefde: wil Arjan een vriendin die K3-dansjes doet?

Dinsdag 23 januari om 11:07

Lang Leve de Liefde-deelneemster Suzanne is groot fan van het Belgische kinderpop-trio K3. Uiteraard kent ze ook de dansjes bij de nummers en dat laat ze maar wat graag even haar haar date Arjan zien. De grote vraag is natuurlijk: maakt ze hiermee indruk bij hem of wil hij hierdoor juist heel snel het huis uit rennen?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: wil Arjan een vriendin die <em>K3-dansjes</em> doet? Lang Leve de Liefde-deelneemster Suzanne is groot fan van het Belgische kinderpop-trio K3. Uiteraard kent ze ook de dansjes bij de nummers en dat laat ze maar wat graag even haar haar date Arjan zien. De grote vraag is natuurlijk: maakt ze hiermee indruk bij hem of wil hij hierdoor juist heel snel het huis uit rennen? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Giovanni weet niet van welk eten hij houdt of waar hij zin in heeft Bekijk deze video » Chateau Meiland VIPS: Martien ontvangt zijn droomman Viktor Brand Bekijk deze video » Zien: zo ga je om met asociale vervuilers bij McDonald's (video) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's