Lang Leve de Liefde: Giovanni weet niet van welk eten hij houdt of waar hij zin in heeft

Lang Leve de Liefde: Giovanni weet niet van welk eten hij houdt of waar hij zin in heeft

Maandag 22 januari om 11:40

Het antwoord op de toch vrij simpele vraag 'Waar heb je zin in?' wat eten betreft moet Giovanni zijn date schuldig blijven. Hij weet ook niet wat hij graag eet, kan op zich wel koken maar: 'Ik houd er niet van.' Hij maakt het Myrthe niet echt gemakkelijk op deze manier...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: <em>Giovanni</em> weet niet van welk eten hij houdt of waar hij zin in heeft Het antwoord op de toch vrij simpele vraag 'Waar heb je zin in?' wat eten betreft moet Giovanni zijn date schuldig blijven. Hij weet ook niet wat hij graag eet, kan op zich wel koken maar: 'Ik houd er niet van.' Hij maakt het Myrthe niet echt gemakkelijk op deze manier... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Situatie Marco Borsato: wat hebben Leontine en Jada erover te zeggen? (Shownieuws) Bekijk deze video » Yvonne Coldeweijer in tranen door docu Jorik: "Tot vijf keer toe mee zitten huilen" Bekijk deze video » Doet-ie 't of Doet-ie 't niet gemist? Bekijk de hilarische Tomaat-mop Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's