Drama Gorinchem: vrouw overleden en zwaargewonde man is gereanimeerd (video)

Drama Gorinchem: vrouw overleden en zwaargewonde man is gereanimeerd (video)

Woensdag 24 januari om 11:11

Dinsdagavond zijn in Gorinchem een dode vrouw (27) en een zwaargewonde man (26) aangetroffen in de woning van die eerste. Duidelijk is dat er sprake is van verwonding door geweld maar: 'Het is nog onduidelijk wat zich precies in de woning heeft afgespeeld. Onderzoek naar dit heftige incident is in volle gang', meldt de politie.

Beelden van de plek des onheils en een gesprek met een politiewoorder ter plaatse zie je hieronder, in de video van Hart van Nederland

Drama <em>Gorinchem</em>: vrouw overleden en zwaargewonde man is gereanimeerd (video) Dinsdagavond zijn in Gorinchem een dode vrouw (27) en een zwaargewonde man (26) aangetroffen in de woning van die eerste. Duidelijk is dat er sprake is van verwonding door geweld maar: 'Het is nog onduidelijk wat zich precies in de woning heeft afgespeeld. Onderzoek naar dit heftige incident is in volle gang', meldt de politie. Beelden van de plek des onheils en een gesprek met een politiewoorder ter plaatse zie je hieronder, in de video van Hart van Nederland Bekijk ook Zien: storm Jocelyn raast over Nederland, bomen waaien op auto's (video) Bekijk deze video » Dennis Schouten en Jan Roos slopen Limburg: 'Achterlijke mensen, vervelende katholieken' (Roddelpraat) Bekijk deze video » Drama voor Frans Bauer: bananenbrood mislukt, 'Viel helemaal uit elkaar' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's